söndag 20 maj 2012

Sköna söndag

igår hade vi en jätte trevlig och kul kväll hemma hos familjen Wallberg, god mat, gott vin och trevligt sällskap kan inte bli mycket bättre.

Idag så har vi varit ute nästan hela dagen, på förmiddagen var vi nere på borenplanen och tittade när Emil spelade fotboll och så duktig han är, vilken liten spelare, kul att se. Alltid lika kul att träffa Malin, Kalle, Matilda, Johanna och Agnes. Efter fotbollen åkte vi till maxi och veckohandlade, hem och käkade lite lunch och slappade en stund innan vi for ut till Tranberga och där var mamma, Mats och Susanne, vi pratade, fikade och njöt av solen och värmen och lagom till att det började regna så åkte vi hem.

Lillfia har inte sovit så speciellt mycket idag och har varit lite smågnällig men efter ett bad, torr blöja och lite ersättning somnade hon gott i mammas famn. Lite vardagslyx idag med renbäddade lakan så skönt att krypa ner i sängen när man är ny duschad.

Nu ska jag slappa i soffan och titta på tv en stund, imorgon blir det löpträning i Råssnäs igen andra passet i mitt träningsschema, det e bara att kötta på =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar